Van gouden kooi naar werken vanuit passie

Een aantal jaar geleden zat ik vast in een patroon van hard werken, het altijd druk hebben, stress, en voortkabbelend zonder echt veel passie en energie. Hoewel best wel gelukkig, haalde ik weinig energie en voldoening uit mijn job en leven en had ik niet het gevoel dat ik aan het roer stond.

Aangezien ik niet uit dat patroon geraakte, heb ik in 2015 beslist om samen met mijn vrouw een sabbatical jaar te nemen en rond te reizen om uit te zoeken hoe ik terug mijn leven meer in eigen handen kon nemen. Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en ik heb me sinds dat jaar meer en meer verdiept in hoe wij ons geluk kunnen ontwikkelen, hoe wij meer controle kunnen krijgen over onze gedachten, gevoelens en daaruit voortvloeiend gedrag, en hoe wij meer van ons potentieel kunnen aanspreken.

Boordevol energie en wilskracht heb ik toen beslist om een leven te leiden dat ik wil, een leven dat mij écht gelukkig maakt, met als missie: “help people feel and perform at their best”. Ik wil niets liever dan jou helpen groeien naar de versie waarin je het leven durft te leven dat je écht wil.

En ik geloof in het ripple effect hiervan. Als je meer in je element leeft ontstaat er spontaan meer vriendelijkheid en zorg voor anderen en de wereld. En hiermee heb je meteen mijn drijfveer, mijn “why” te pakken.

50% van ons geluk is maakbaar!

Wist je trouwens dat 50% van ons geluk maakbaar is? Dus je hebt zelf best veel in handen! Ik wil je die 50% zo optimaal mogelijk laten benutten.

Als ik naar mezelf kijk en naar de momenten dat ik me gelukkig voel, dan merk ik dat alles vlotter gaat. Ik lach meer, moeilijke dingen lijken opeens niet zo moeilijk meer, ik durf meer, ik communiceer beter, ik luister beter, ik ben nieuwsgieriger, ik ben veel moeilijker op mijn paard te krijgen, mijn empathie groeit, ik ben meer geneigd anderen te helpen, ik ben vriendelijker, ik toon meer appreciatie, ik heb meer energie, ik leer gemakkelijker, mijn gezicht licht op, ik trek mensen makkelijker aan, ik geniet meer van het leven.

En dit wens ik iedereen toe 😇.

Als je je aangesproken voelt door mijn verhaal, neem gerust contact met me op zodat we mekaar beter kunnen leren kennen!

Jan

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *