Vicky
De Laet

Over mij

Over mij

Persoonlijk ben ik rotsvast overtuigd & gefascineerd door het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en onze geest.  Deze mechanismes werken optimaal als je er tijd en aandacht aan besteedt.  In mijn combinatie van rollen als fiere mama, echtgenote, ambitieuze carrière tijger, dochter, vriendin, metie, tante, … werd ik op een gegeven moment expert in het niet goed zorgen voor mezelf.  Ik negeerde de signalen van mijn lichaam omdat ik ze niet herkende. Ik kon niet meer ontspannen en had het zelfs niet door. Pas toen ik allerhande gezondheidsklachten kreeg die een hypotheek legden op mijn dagdagelijks functioneren en sociaal leven besefte ik dat er iets moest veranderen.

Ik ging op zoek naar antwoorden en raakte zo verzeild in een boeiende en leerrijke reis over ons lichaam, onze voeding en onze psyche of geest.  Ik ondervond aan de levende lijven hoe belangrijk het is om te werken aan zowel je lichamelijk als mentaal welzijn om veerkrachtig in het leven te kunnen staan.   Ik vond de moed om te springen in het onbekende en mijn intuïtie opnieuw te vertrouwen en te gebruiken.  Ik accepteerde mijn burn-out als een uitnodiging om anders in het leven te staan als persoon  Ik heb nu rust gevonden bij mezelf en ben dankbaar voor alle mooie en ook kleine dingen die ik

The distance between your DREAM and REALITY is called ACTION.

-

Expertise

Als Health Architect combineer ik mijn skills als ervaren project manager, gediplomeerd gezondheidscoach, orthomoleculair therapeut volgens de kPNI en Mind-Walk® trainer om holistisch gezondheids- en leefstijl advies te integreren in jouw mooiste leven.

De belangrijkste pilaren waarmee ik met jou aan de slag ga zijn voeding, beweging en gedrag (mind-set, slaap, bio-ritme, stress, omgeving,…)  Ik beschouw gezondheid en energie dan ook als de absolute basis van je droomleven, omdat een gezond en flexib

el lichaam en geest een bron voor levensenergie zijn om jouw dromen na te jagen en waar te maken.  Ik voel mezelf nooit klaar dus ik blijf me ook constant bijscholen in nieuwe evoluties en inzichten om jou nog beter te ondersteunen.

Om nog meer diepgaand op jouw persoonlijke leefstijl als preventief medicijn te kunnen inzetten kan je vanaf nu ook bij mij terecht voor gezondheidscoa...

Wist je dat...

… ik gek ben van dieren en stiekem droom om ooit een poezenhotel te openen of een zorgboerderij met allemaal lieve beestjes.

… ik hou van reizen, maar ook zeer honkvast ben.  Ik woon al heel mijn leven op een straal van 15km waar ik geboren ben, maar het is er gewoon ook zo mooi.

… ik groot geworden ben op bookes met nutella choco.  Dat net ik ooit mensen zou ondersteunen richting gezonde eetstijl niet meteen in de sterren geschreven stond, maar het resultaat is van mijn eigen struggles.  Dus geloof me, ik begrijp waar je door moet.

… ik ervan hou om zo eens helemaal alleen thuis te zijn en te genieten van de rust van een opgeruimd huisje.
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat

Aanbod

Mijn beste leven

Ik woon op een domein in een oase van rust met mijn gezin en familie en vrienden dicht bij mij.  Er lopen daar ook heel wat dieren rond en er is water en ook bosrijke omgeving.  Mijn werk is mijn passie en voelt aan alsof ik een hele dag met mijn hobby bezig ben.  Ik maak écht impact op het leven van anderen door mijn kennis en intuïtie in te zetten op mijn manier.  Ik heb een comfortabel leven met voldoende financiële stabiliteit om onafhankelijk te zijn en de zaken te kunnen ondernemen die op dat moment belangrijk zijn voor mij.

Mijn tip:

Wees dankbaar voor alle kleine gelukjes en stop met oordelen.  Sinds ik daar mee gestopt ben, sta ik zelf veel gelukkiger in het leven.  Wees blij met wat je wel hebt en niet gefrustreerd om wat je (nog) niet hebt.

Leef NU!...

Mijn tip: