Stefanie
Deprez

Over mij

Over mij

Ik ben Stefanie en ik koos ervoor om als Freedompreneur door het leven te gaan. Als mama van 2 jonge kinderen best een pittige maar leerzame uitdaging. Voor mij is geen enkele uitdaging te moeilijk.

Hoe meer uitdaging, hoe meer durf en lef ik aan de dag stel om mijn doelen effectief te halen. De ene dag loopt al beter dan de andere maar dat is nu eenmaal leven in een maatschappij waar je niet achter staat.

Ik kies er bewust voor om alles op mijn eigen unieke manier te doen en dat uit zich dan ook in mijn manier van communiceren. Ik werk niet met iedereen samen enkel met unieke ondernemers die het lef hebben om door te gaan op een zachte en intuïtieve manier.

Leef, alsof het je laatste dag is, alsof de morgen niet bestaat...

- André Hazes

Expertise

Ik breng mensen van punt A naar punt B door ze bewust te maken van wie ze zijn, wat ze kunnen en door ze inspireren in mogelijkheden en niet in problemen. Ik laat mensen groeien tot wie ze werkelijk zijn en doe dat op de meest uiteenlopende manieren.

Ik kan het niet verklaren maar ik haal altijd heel veel weerstand naar boven bij mensen. Ik spiegel bewust maar ook vaak onbewust hoe iemand in het leven staat en als ik de kans krijg om met die mensen aan de slag te gaan dan is werkelijk alles mogelijk!

Wist je dat...

⭐ Ik al bijna 4 jaar ondernemer ben maar al 5 jaar ondernemerservaring heb?
⭐ Ik oorspronkelijk ben gestart als Virtual Assistant?
⭐ Mijn kernwaarden Vrijheid, Passie & Avontuur zijn?
⭐ Ik me nooit ergens heb thuis gevoeld?
⭐ Ik nooit iets doe waar ik het nut niet van in zie?
⭐ Ik me tegen ieder maatschappelijk idee afzet?
⭐ Ik echt altijd mijn eigen zin wil doen?
⭐ Ik altijd heb gedroomd van een Volkswagen T2-tje?
⭐ Ik ook een passie heb voor de Oldtimer Kever van VW?
⭐ Ik spiritueel aangelegd ben & vele energieën kan waarnemen?
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat

Aanbod

Aanbod

REAL TIME is voortaan het merk waaronder ik mijn verhaal zal delen en vertellen....

Mijn beste leven

Doe je Goesting en laat je vooral niet opleggen wat een ander oplegt. Je leeft maar 1 keer en voor je het weet is het leven voorbij. Leef in het nu maar leef alsof het morgen je laatste dag is....

Mijn tip: