Nanja
Huybrechts

Over mij

Over mij

Ik ben Nanja, mama van 2 zonen (nu 6 en 10j.), dochter, partner, vriendin, medewerker, creator,... Ik ben een enthousiaste, passionele en liefdevolle vrouw.

Plezier, vreugde en verbinding zijn de rode draad in mijn leven.

Ik maak deel uit van een tweeling. Mijn lichaam kent daardoor het intense plezier en diepe verbinding van zo’n innige connectie. Jammer genoeg verloor ik mijn tweelinghelft al in de baarmoeder op jonge leeftijd, wat heeft geleid tot een blijvend verlangen om deze verbinding te helen.  Ik ben constant op zoek naar geliefd zijn, ontvangen worden, plezier en verbinding.

Voor mij is het ook altijd evident geweest dat ons lichaam heel wijs is.  Het wil echt met ons praten, zowel met ons hoofd als met ons hart.  Als ik dan - sinds mijn kinderjaren - ‘zomaar’ ineens fysieke pijnen had, zag ik dat als een signaal van mijn lichaam.  Rond mijn 25e is de zoektocht naar het luisteren van die signalen dan begonnen.  Ik ben beginnen lezen en cursussen volgen.  Mijn eerste eye-opener was “De ontembare vrouw” van Clarissa Pinkola Estés.  Ik noem het vandaag de dag nog steeds mijn bijbel 🙂

Stilaan werd duidelijk dat ik zó hard ‘mijn best gedaan’ heb om erbij te horen en verbinding te voelen.  Ik ken twijfelen aan mezelf en ‘niet goed genoe

The most important thing is to love and to be loved.

-

Expertise

Mijn expertise is je terug bij (meer) levensplezier brengen.

Levensplezier in elk moment.  Dat wil zeggen: voluit leven, vanuit het licht en de vreugde in jou!  Je hebt een glimlach op je gezicht, je voelt je verbonden en vol vertrouwen.

Het wil niet zeggen dat elk moment ‘plezant’ is.  Angst, pijn, boosheid en verdriet voelen is op het eerste zicht niet fijn.  En tegelijkertijd geloof ik er in dat je meer levensplezier ervaart als je álles beleeft.

Dan ontstaat er stroming.

Dan beweeg

je je vrij van oude patronen en angsten.

Dan ben je vrij om je volle potentieel te leven en meer verbinding te beleven.  In al je levenscirkels: privé én professioneel.

Focus je op je oorspronkelijke licht en blijheid.   De rest komt sowieso piepen. 🙂

In Levensplezier werken we met ons lichaam via dans én met woorden die verbinden. Op een heel la...

Wist je dat...

-  ik enkele jaren in een yurt gewoond heb in Frankrijk en België en dat ik dat geweldig vond!

-  ik houd van fietsvakanties (wél liefst redelijk plat :-))

-  twee schatten van zonen heb die mij heerlijk triggeren en doen groeien.

-  ik écht houd van het leven, met alles erop en eraan.

-  ik een deel ben van een ongeboren tweelinghelft en dus wéét wat diepe verbinding en vreugde betekenen.
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat

Aanbod

Aanbod

Door gewoonweg te bewegen, met jezelf, met een ander of met zijn allen, ervaar je je lichaam. Door regelmatig Biodanza te doen, weet je beter wat je blij maakt. Zo kan je dit meer opzoeken.

Het bewegen opent misschien nieuwe mogelijkheden voor jou. Deze mogelijkheden kunnen je de krac...

Aanbod

Aanbod

Mijn beste leven

Mijn beste leven leef ik als ik ONTSPANNEN kan ZIJN.  Voor mij betekent dat dat ik me op mijn gemak voel, waardevol en enthousiast.  Dan is er ook sowieso verbinding.

Ik voel me dan verbonden met mezelf en degenen rond mij.  Ik kan me dan heel vlot en gemakkelijk uitdrukken én word ook begrepen.  Er is een heerlijke interactie.  Zo creëren we samen fijne en deugddoende momenten waarin elk groeit.

Deze ontspannen en gelijkwaardige interactie is er dan met mijn kinderen, mijn vriend, de papa van mijn kinderen, vrienden, familie, collega's,...

Verder leef ik met mijn geliefden dicht bij/in de natuur.  We komen samen met vrienden om te delen, te lachen en te huilen.  Kortom, om het leven te vieren!

 

 ...

Mijn tip: