Mira
Peeters

Over mij

Over mij

AFSLANK EN HORMONENCOACH

Hallokes, mijn naam is Mirabelle Peeters.

Geboren in het najaar van 1985. Opgegroeid op de weiden en akkers van Sint-Katelijne-Waver (de groentenstreek) met enkel mijn zorgzame papa en vele aanmoedigende tantes (mijn vele mama's).

Ik ben op jonge leeftijd mijn moeder verloren aan kanker en dat heeft bij mij een lichtje doen branden om al van jongs af goed op mijn eigen gezondheid te letten, maar ook op die van anderen.

En inmiddels heb ik over heel de wereld gereisd en gewerkt, om uiteindelijk voor de liefde te settelen in het landelijke Brecht.

You may not need a fresh start. You may need just fresh air.

- Mirabelle Peeters

Expertise

Jarenlang had ik een propvolle agenda, nam ik amper een moment voor mezelf, leefde ik op sapjes en diëten en deed ik aan sporten, en dit soms uren op een dag. Minder eten, meer sporten, klinkt logisch, maar het heeft een invloed op je lijf. De kwaaltjes stapelde zich op en mijn lichaam liet kreten om beter voor mijn lijf te zorgen. Dus heb ik het heft in eigen handen genomen.  Dan ben ik zelf gaan ontdekken en werd mijn interesse op die manier voor voeding en hormonen geprikkeld.

Wist je dat...


  • Ik samenwoon met Darryl, de liefde van mijn leven

  • Ik voorheen woonde in Amsterdam en in de buurt van Toronto

  • Ezeltjes me gelukkig maken

  • Mijn trigger food chocolade is

  • Ik uit een bourgondische familie kom

  • Ik een passie heb voor fotografie

  • Mijn leven soms chaotisch is

  • Ik uren  youtube kan afschuimen voor tarot readings

  • Ik tot mijn 25ste vegetarier was

  • Ik graag squat challenges doe en dat ik mijn dansmoves wel eens op Instagram toon

Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat

Aanbod

Aanbod

We starten op de eerste schooldag, dus 1 september met deze toffe uitdaging en vele tips en aanmoedigen om de maand energiek, met een gerust gemoed en met je hormonen in balans in te gaan.

Ben jij er ook graag bij?  Check even mijn agenda....

Aanbod

In Beter Lijf Kickstart gaan we aan de slag met inzicht te verkrijgen in 1 tot 2 van je kwaaltjes die je enorm dwarszitten. Naast de 1-op-1 coachingsessies die online gehouden worden (of op aanvraag op locatie) ga je tussen de sessies ook stappen maken met journalen en opdrachten. Dit houdt ook in d...

Aanbod

Ik help je  in 3 maanden naar beter zorgen voor je lijf niet van de moetes maar gewoon omdat je er zin in hebt....

Mijn beste leven

Uiteraard ben ik gelukkig, na jaren zoeken heb ik de beste oplossing voor mijn lichaam gevonden. Ik wil er niet meer aan denken om te hollen van diëtiste, naar dokter om op een gezond gewicht te blijven en me energiek te voelen. Om dan te horen, 'Juffrouw je hebt een drukke baan hoor'.

Ik weet  wat ik moet doen om mijn gezondheidsklachten aan te pakken en ik heb weer zin en energie om beter voor mijn lijf te zorgen. Ik doe vooral de dingen die me gelukkig maken (koken, bij mijn vriend en familie zijn, fotograferen en vrouwen coachen). En omdat het gaat om mijn beste leven, doe ik er nog een paar ezeltjes bij in de weiden....

Mijn tip: