Marjolein
Elvers

Over mij

Over mij

Ik ben een multidisciplinaire coach en ex-professionele balletdanseres. Naast mama, vrouw en nu ondernemer heb ik mijn leven gewijd aan beweging.

Als kind voelde ik aan dat leven bewegen is. Ik kon moeilijk stilzitten, en zocht altijd naar manieren om aan deze ontzagwekkende energie vorm te geven. Je kon me meestal dansend, ondersteboven hangend of in rare (wat ik nu realiseer yoga-achtige) posities vinden.  Ik wist gewoon dat de positie en lijnen waarin ik mijn lichaam plaatste en de kwaliteit waarmee ik bewoog invloed had op de manier waarop energie kon stromen. Mijn reis begon echt op het moment dat ik op mijn 10e naar een professionele ballet school ging. De discipline van uren lang per dag te oefenen ging mij gemakkelijk af. Ik begreep dat focus en repetitie tot moeiteloze gratie leiden. Op mijn 16e ontving ik een beurs om aan in van de top scholen in de wereld - The School of American Ballet in New-York- te studeren. Ik stroomde door als professioneel danser bij The Pittsburgh Ballet Theatre en ging daarna bij het Ballet van Vlaanderen aan de slag.

Je zou kunnen zeggen dat tot dan al mijn kleine meisjes dromen waren uitgekomen, maar een blessure bracht na een paar jaar een einde aan mijn carrière als balletdanseres.  Ik moest leren mij op een andere manier

Life is movement: We know that the Universe keeps on expanding , and on a micro level our cells are always in motion. Even if we hold ourselves still, sit in meditation or sleep, our miraculous cells continue to expres, communicate, regenerate...

- Me

Expertise

Ik heb meer als 35 jaar training en ervaring in het lesgeven van Pilates, Yoga, Kinder yoga, Ballet, Progressive Ballet Technique en Barre en ik  heb gewoond, gewerkt en gestudeerd in Nederland, Amerika, UK, Belgie, Australie en de VAE (Dubai). Deze multiculturele en veelzijdige achtergrond brengt een inherente kwaliteit aan mijn werk met een variëteit van cliënten.

Ik heb meerdere lessen en programma's gecreëerd, zoals Sprookjes yoga, Creatief Ballet, Ballet Barre en nu Stellar Body.

Met Stell

ar Body wil ik mijn passie delen en anderen helpen om moeiteloos en gratievol te kunnen bewegen. De vrijheid in je lichaam en je leven vinden door mindful en bewuste training:

Het creëren van jouw Stellar Body....

Wist je dat...


  • Hoe dat je beweegt invloed heeft op hoe je je voelt?

  • Hoe dat je denkt invloed heeft op hoe je beweegt?

Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat

Aanbod

Aanbod

Gratis 1:1 online proefles waarin je kennismaakt met de Stellar Body Methode....

Aanbod

Het Feel the Difference-pakket is ontworpen om je niet alleen nieuwe manieren van bewegen te leren en met je lichaam en geest te werken, maar ook om deze veranderingen in je leven te integreren en te belichamen.

 

In het voor gesprek stellen we eerst uw huidige sit...

Aanbod

Het See the Difference- pakket is ontworpen om je niet alleen nieuwe manieren van bewegen te leren en met je lichaam en geest te werken, maar ook om deze veranderingen in je leven te integreren en te belichamen.

In het Voorgesprek stellen we eerst je huidige situatie vast en bespreken...

Get in touch

Neem contact op

Heb je vragen? Neem zeker even contact op?

Mijn beste leven

Voor mij betekent het leven van je beste leven leven in VRIJHEID.

Niet alleen vrijheid om je gedachten en gevoelens te kiezen maar ook en vooral bewegingsvrijheid.

Die vrijheid komt paradoxaal uit de controle; hoe meer je je zelf, je bewegingen, je houding beheerst, hoe meer vrijheid je dit geeft om je beste leven te leven...

Mijn tip: