Martine
Adami

Over mij

Over mij

Hallo, ik ben Martine Adami, geboren in de lente van 1964. Sinds 2012 ben ik gescheiden na 24 jaar samen zijn met de papa van m'n kinderen. Ik heb het geluk mama te mogen zijn van 3 hele lieve kinderen, 1 dochter en 2 zonen, een tweeling. Ik heb meer dan 30 jaar in de verkoop gewerkt. Altijd graag gedaan maar dit was geen eigen, bewuste keuze. Na een best wel heftig emotioneel leven dat resulteerde in meerdere chronische ziekten, besloot mijn lichaam in september 2014 dat het genoeg was. Burn out. Ik kroop van de zetel naar mijn bed en begreep eigenlijk niet wat me overkwam, want ik was geen opgever 😉 .
Nu kan ik zeggen dat deze stilstand een groot cadeau was. Ik werd ' gedwongen' om mezelf in vraag te stellen en dat is het beste dat ik ooit gedaan heb. Mijn herstel heeft JAREN geduurd. Ondertussen voel ik me herboren, durf eindelijk gewoon mezelf zijn en ben voor de eerste keer in mijn leven gezond. Ben hersteld van de chronische ziekten, fybromyalgie, ziekte van crohn, astma en sinusitus en  heb mijn loodzware rugzak vol verdriet vrijgemaakt. Ik leef nu heel bewust, voel me intens gelukkig en heb mezelf graag leren zien. Mijn levenservaring, de weg naar herstel, mijn transformatie en een jonge meisjesdroom om psychologie te studeren hebben ervoor gezorgd dat ik me helemaa

I have found that if you love life, life will love you back.

- Arthur Rubinstein

Expertise

Ik heb mogen ontdekken dat het aanpakken van onderliggend bewust en onbewust verdriet een heel krachtige motor is om terug voluit te leven vanuit innerlijke rust, zelfliefde, vertrouwen en goesting.
Ik leer jou om op een gezonde manier met emoties van verdriet, kwaadheid, frustratie om te gaan. Ik zelf heb mogen ervaren dat het opkroppen van al mijn emoties en verdriet resulteerden in fysieke ongemakken, pijnen, veel ziek zijn en chronisch worden. Aan de hand van een holistische methodiek, gaan wij samen o

p zoek wat jou tegen houdt om helemaal voor jezelf te durven kiezen. Ik leer jou  balans te brengen in je 4 lichamen, fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch en de liefde voor jezelf wordt terug geactiveerd.
Door mijn levenservaring, de weg naar herstel, mijn transformatie, aangesterkt met meerdere opleidingen rond rouw, stress, burn out, relaxatie en persoonlijke ontwikkeling heb ik ee...

Wist je dat...

Ik, meer dan 50 jaar,  een heel laag zelfbeeld had, heel verlegen, onzeker en ik nu voor groepen sta te spreken.
Ik sinds mijn 6 jaar  chronisch ziek ben geworden en nu helemaal genezen ben.
Zingen en dansen mijn passies zijn en ik het geluk heb al 10 jaar te zingen in een geweldig damespopkoor, Famuse uit Mortsel.
Ik  een heel blije en gelukkige mama van drie hele lieve kinderen ben.
Ik voor de eerste keer in mijn leven intens gelukkig ben en niet afhankelijk van iemand anders, maar een relatie enkel een meerwaarde zal zijn en niemand iets moet komen invullen.
Ik voor mezelf een hele stevige basis heb gecreëerd van zelfliefde en me goed voelen.
Het leven mooi is en dat jij ook elke dag opnieuw daarvoor kan kiezen.
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat

Aanbod

Get in touch

Neem contact op

Heb je vragen? Neem zeker even contact op?

Mijn beste leven

Mijn tip: