Heleen
de Bruijn

Over mij

Over mij

Ik ben Heleen en ik ben de trotse eigenaar van On Top Managementcoaching. De naam On Top komt van het feit dat ik van klettersteig houd. Dat is een vorm van rostwandbeklimming. En als je On Top bent, dan heb je controle over de situatie en kan je alles overzien.

Ik ben een internationaal carrière coach en ik help mensen in hun persoonlijke ontwikkeling met een focus op hun loopbaan.

Als je denkt dat je te klein bent om het verschil te maken, probeer dan eens te slapen met een mug

- Dalai Lama

Expertise

Ga je ontevreden naar je werk? Knaagt er iets diep van binnen? Ben je onrustig omdat je eigenlijk iets anders zou willen doen?
Mooi! Koester dat gevoel. Want dat betekent dat je toe bent aan een verandering. 

Misschien heb je fantastische ideeën waarmee je een eigen bedrijf zou kunnen beginnen. Misschien ben je toe aan een promotie. Of ben je op zoek naar die ene droombaan waarin al je mooie capaciteiten tot uiting komen?

Maar, hoe pak je dat aan? Kan ik het wel? Lukt me het wel? 

Zomaar mijn vaste salaris opgeven is een beetje eng.

Ik ga je helpen je dromen om te zetten in tastbare, concrete acties zodat jij van je dromen een droombaan kan maken. Met focus en een actiegerichte strategie.

Jouw droombaan binnen handbereik, is dat niet fantastisch?...

Wist je dat...

Ik deels in Nederland (Deventer) en deels in Frankrijk (omgeving Parijs) woon?

Ik groepstrainingen geef in België? En ja, de deelnemers gaat ook een klettersteig doen.

Ik getrouwd ben met Nico?

Ik een echte foodie ben?
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat
Wist je dat

Aanbod

Aanbod

Ik zou je graag willen ontmoeten. Je kan bij mij een gratis virtuele lunch boeken. Gewoon een halfuurtje met Heleen. Tijdens je lunchpauze ga jij met jouw boterham achter jouw scherm en ik met de mijne achter mijn scherm. Je kan dan alles aan mij vragen. Ik ga je dan proberen zo goed mogelijk verder...

Aanbod

Soms is het niet altijd even makkelijk om een leuke baan te vinden. Er komt ook zoveel bij kijken. Een LinkedIn pagina, je facebook pagina, je CV. Oh ja, en dan moet je ook nog maar net de juiste vacature vinden. En wat zijn eigenlijk de does & don’ts tijdens een sollicitatiegesprek?

Aanbod

“Als je denkt dat je te klein bent om het verschil te maken, probeer dan eens te slapen met een mug”
Deze zin heeft de Dalai Lama ooit eens gezegd. En wat mij betreft, heeft hij absoluut gelijk. Natuurlijk!

Misschien zit jij nu aan de bureau op je werk en denk je s...

Get in touch

Neem contact op

Heb je vragen? Neem zeker even contact op?

Mijn beste leven

Je beste leven, op kantoor, is een leven waarin al jouw mooie kwaliteiten tot uiting komen. Waar er een goede balans bestaat tussen werk en privé. En waar je op een constructieve en positieve manier kan samenwerken met je collega's....

Mijn tip: