Ondernemersbloed – Waardevol zakendoen

In deze online workshop leer ik jou in 3 stappen om jouw unieke missie van de daken te gaan roepen. Ik geef je oefeningen die helpen om een fundamentele basis te leggen voor jouw marketing/communicatie/bedrijfs-plannen. Bedoeling is jou in gang te zetten en je snelheid met je bedrijf te doen maken, zonder dat je daarbij jezelf uit het oog verliest. Isabel
Isabel · 27/05/2021

Als talentcoach wil ik startende ondernemers overtuigen van het unieke product dat ze hun klanten aan te bieden hebben: nl. zichzelf.

Zelfkennis is het begin van het succes van jouw zaak. Ondernemen zit dus ook in jouw bloed.

In deze online workshop leer ik jou in 3 stappen om jouw unieke missie van de daken te gaan roepen. Ik geef je oefeningen die helpen om een fundamentele basis te leggen voor jouw marketing/communicatie/bedrijfs-plannen. Bedoeling is jou in gang te zetten en je snelheid met je bedrijf te doen maken, zonder dat je daarbij jezelf uit het oog verliest.

Daarbij vertrekken we uiteraard vanuit de essentie: jouw passie, jouw kennis en jouw kunde. In de eerste module gaan we die tastbaar en concreet maken. Deze basis is een absolute must om uiteindelijk waarde- en succesvol te gaan zakendoen.

In modules nummer 2 (en 3) gaan we al jouw figuurlijke “goud” letterlijk laten opbrengen. Ik leer jou om je te laten zien aan de wereld. Hoe begin je daarmee? Ik leer je voetje voor voetje de (social) media berg te beklimmen, want die is soms hoog en angstaanjagend.

Hoe belangrijk het is om ook “mondeling” jouw goud te kunnen en durven uiten, leer ik jou in de derde module. Ik ben er nl. van overtuigd dat het absoluut “helder” hebben van jouw missie op de meest onverwachte momenten potentiële klanten kan beroeren.

Tussen de modules in bied ik ook 2 keer de mogelijkheid om gecoacht te worden. Het resultaat van de oefeningen die ik jou tijdens de modules gaf kan je eerst naar buiten laten komen in de veilige omgeving van deze groepscoachings. Je krijgt ook meteen opbouwende feedback of jouw boodschap bij mij en de andere deelnemers “binnenkomt”. Dit is goud waard in het verder uitbouwen van jouw communicatie naar de buitenwereld.

Zin om mee te doen?

Deze 3 modules van elk ongeveer 30 minuten leren je  “concreet” snelheid maken. Je krijgt daarbij ook 2 momenten dat je de kans krijgt om jouw missie te “testen” op een welwillend publiek.

Dit alles voor slechts €75 (excl BTW).

Uiteraard kan je daarna nog verder gaan in dit proces. Daarvoor doe ik jou ook een uniek voorstel, dat ik speciaal voor de LivnBizzers uitwerkte.

Heb je genoeg aan een eerste duwtje in de rug, dan zijn deze video’s de juiste start. Je zal al sprongen maken met deze online cursus, dat beloof ik je.

In de loop van de jaren hielp ik al veel passionele ondernemers is spé om die jumpstart met hun bedrijf te maken. Jou zelfzeker in je ondernemersschoenen laten staan, brengt mij ongelooflijk veel voldoening.

Enthousiaste groeten

Isabel

About Instructor

Isabel

1 Training

Not Enrolled

Training Includes

  • 3 Hoofdstukken